Groepsetentjes


U wenst uw gasten een gezond en smaakvol etentje aan te bieden?

Vrienden…

Familiefeestje…

Een picknick…

Een business lunch of een buffet ?

 

Menu

Het menu wordt samen met U opgesteld. Op basis van uw budget en voor een minimum van 8 personen (en maximum 25). Wij leveren de gerechten en, indien U wenst, kunnen we ook de opstelling en de service verzorgen.christine
Bel me op  0475 53 20 17. Of stuur me een mailtje:  christine@biotafel.be
Om uw behoeften ten beste te beantwoorden is het nuttig zo vroeg mogelijk contact op te nemen.

Bijzondere vragen:   Ik kook uiteraard ook zonder gluten, zonder lactose, of vegan. Naast mijn meestal vegetarische schotels maak ik ook niet vegetarische schotels.

Al onze voorbereidingen zijn huisgemaakt, ook het brood, en met ongetransformeerde producten en zoveel mogelijk van biologische teelt.

…Ontdek hier  enkele voorbeelden.

Betaling

een voorschot van 30% wordt gevraagd bij de bestelling, en het saldo bij de levering. De betaling kan per overschrijving (ten laatste de dag vóór de levering) of contant (geen bank- noch kredietkaarten).

 


Door de levering te aanvaarden zonder dat het volledig bedrag betaald is, aanvaardt de klant een supplement dat als volgt berekend wordt : 10 % per begonnen periode van 30 dagen, berekend op het totaal bedrag van de transactie (zonder rekening te houden van gedeeltelijke betalingen), verhoogd met de administratieve kosten en de inningskosten, zonder voorafgaande ingebrekestelling.