Mijn aanpak


Een gezonde voeding is een essentieel component van elke aanpak die leidt tot een verbetering van onze gezondheid en ons welzijn. Na de vijf successvolle jaren van “de Biotafel” als gastentafel in Leuven, heb ik beslist De Biotafel thuis te vestigen (in Limal, naast Waver), met als activitieten de traiteur dienst en de kooklessen. Uiteraard nog steeds bio en meestal vegetarisch.

Het vermijden van schadelijke stoffen en het maximizeren van de energetische bijdragen uit de natuurlijke producten vormt de basis van mijn aanpak.

Ik selecteer de meest geschikte recepten  en werkwijzen  die in een actief dagelijkse omgeving gebruikt kunnen worden.

Ik let er daarenboven op dat mijn gerechten compleet zijn, geparfumeerd, en dat het een plezier biedt voor alle zintuigen.

Sommige voorbereidingen zijn zonder gluten, zonder lactose, of/en vegetalisch of vegan. Laat mij maar weten wat uw noden zijn, want mijn traiteur aanbod verandert elke week.

De gerechten zijn niet alleen bio; ik gebruik ook, zoveel ik kan, lokale seizoensproducten.

christine

De desserten zijn voorbereid met rietsuiker, agavesiroop of ahornsiroop, die gemakkelijker geassimileerd worden door het lichaam.

Diezelfde filosofie bezielt uiteraard mijn kooklessen.

 

Ontdek hier een paar voorbeelden.

Tot binnenkort!

Christine